kostoló

2011.05.15. 12:19

Na Jó napot!


A tegnapi bejegyzés elmaradt, időhiány végett. Kajak egy szabad percem nem volt. Felkeltem go fotózás aztán go haza, akkor kajak, aztán filmezés aztán haza tusolni,átöltözni és irány az éjszaka. Kezdés Schmauba aztán green utána pedig utca. vicces volt. Schmauba gyümigépből Taschner segítségével nyeremény, abból fröccs. Utána Green. Green iszonyat jó volt. Volt ott minden, fresstyle battle,kis éneklés by Eszter. Csodálatos :) Utána pedig kettesbe Renivel... Az leírhatatlan. Elvette az eszem. Nem tudok mást mondani. Folyamatosan ő jár a fejemben. Nincs olyan dal amiről ne ő jutna eszembe. Tegnap elvoltunk. :) Finom csókok halmaza. Aztán Eszter enyhén félelmetes vezetési stílusával haza. Itthon még fb. msn. szóval after chill MT Edennel. 
Másnap avagy ma. NEM VAGYOK MÁSNAPOS!!! Reggel ( najó délelött 10 fele ) rajzfilm,autós műsor lesés, fekvés az ágyban. Most épp lent írogatok a konyhában. Készül a kaja, már megterítettem. Várom a húslevest. Meg desszertnek egy kis fagylalt. :) Tegnapi nap mottója : ÉLJ A MÁNAK!!

A bejegyzés trackback címe:

https://tyrone.blog.hu/api/trackback/id/tr892905118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása