kiesések

2011.06.12. 14:41

Helló!

Kezdek lustulni, de most újult erővel neki kezdek! 

Hol is kezdjem ? Eléggé kezd beindulni az életem! :) Végre hivatalosan is párom Reni :) Akkor a tegnap és tegnap előtt estém megint csúnya volt pedig nem is voltam részeg! :) A tegnap este kb. tökéletes volt . Jah várjatok, az is volt! Pénteken forgattunk Essemmel,P.G.vel Chef-el és Sheriff-el. Jó volt, csak elcsesztem, csütörtökön újra vesszünk. Várom. Kezd beindulni a szekér, sok az ismeretség már. Alakul. Meg ezek jó arcok. Hamarosan Dubba Party. Már nagyjából minden megvan asszem. A Freestylosok megvannak. Júnu 25!!! :) Az,hogy párkapcsolatilag, hogy állok nincsen rá szó. De talán egy : tökéletesen :) Ma kerti parti nálam, tegnap Móninál, GYEREKEK NYÁR VAN! :) Mi kell még ? Na jól van. most lépek. 

na píísz 

ééés ne feledjétek : Nem az a fontos, hová mész. Az a fontos, hogy járd az utat, és megélj minden egyes, az úton töltött pillanatot.





Street Life!

A bejegyzés trackback címe:

https://tyrone.blog.hu/api/trackback/id/tr472977633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása