Csörr-csörr

2011.05.23. 17:54

 Há szevasztok!!


Na szóval, kémia doga pipa, infó doga pipa. Tudok :) Na enni elég is az egoizmusból. 4 nap és Ágfalva party . Félek :| Várom, nagyon nagyon. Egy teljes nap Renátával :) Nagyon jó lesz.  Gyűjtöm a pénzt ezerrel. Kemény 1300nál járok. Érdekes lesz. Mondjuk attól nem félek, hogy kevés lesz a pia. Most épp a történelem tantárgy szépségeit tanúlmányozom a teraszon miközben bodza szörpöt írok.  Nagyon feelinges. Amúgy Renátára visszatérve (aki rettenetesen utálja, ha így hívom ) kíváncsi leszek milyen lesz velem pénteken. Nagyon várom. A lényeg, hogy vele lehetek. Más nem nagyon érdekel. Szeretem és kész.  Na megyek is. 


Pííísz mindenkinek és ne felejtsétek el : Egyszer fent egyszer lent! :)


Úúúúú majdnem elfelejtettem : Boldog születésnapot kívánok Szabó Diánának a legnagyobb rajongómnak :) Nagyon imádlak te csaj :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tyrone.blog.hu/api/trackback/id/tr852926619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása